Digi brunch vol. V: Digitalizace HR

Další setkání ze série Digi brunchů pod hlavičkou EDIH Northeast tentokrát na téma digitalizace HR

Informace o konání

27. 8. 2024
09.00 - 12.45

Přidat do Google kalendáře

Restaurace a penzion Zděná Bouda
Hradečnice 633
500 09, Hradec Králové

Ukázat na mapě

Kontaktní osoba

Josef Lochman
+420 720 404 198
lochman@cirihk.cz
www.proinovace.cz/

Popis

Digi brunch je networkingová a vzdělávací akce, díky které získáte povědomí o moderních digitálních nástrojích dostupných na trhu pro váš byznys. Zároveň se zde můžete setkat se zástupci dalších firem s podobnými cíli a navázat obchodní spolupráci.

Na akci je zajištěno občerstvení. Účast na akci je po registraci zdarma. Příspěvky a jejich délka se ještě může částečně změnit.

Registrační formulář naleznete ZDE

Harmonogram: 

8:45 - 9:00 Registrace a networking

9:00 - 9:15 Úvodní slovo a projekt EDIH Northeast

  • Představení projektu EDIH Northeast, jehož cílem je podporovat digitalizaci firem a veřejné správy.

9:15 - 10:00 PLUSCO: Digitalizace interní komunikace – mobilní aplikace je základ

  • Je možné komunikovat napříč firmou tak, aby to bavilo vás i vaše zaměstnance? A zároveň jste šetřili čas a další náklady? S Vítem si budeme povídat o tom, jak přistoupili k digitalizaci interní komunikace ve výrobní firmě. Jaké vnímají přínosy pro management i řadové zaměstnance rok po nasazení komunikační aplikace, kterou aktivně využívá již 80 % z celkem 400 zaměstnanců. A také vás inspirujeme, jak může aplikace pro interní komunikací posilovat firemní identitu, budovat angažovaný tým a stát se oblíbeným benefitem mezi zaměstnanci.

10:00 - 10:20 Přestávka na občerstvení a networking

10:20 - 11:05 IRESOFT s.r.o.: Alveno v praxi: získejte desítky hodin času díky digitalizaci HR

  • Zajímá Vás, jak digitalizace může změnit vaše HR procesy? Představíme Vám praktické příklady, jak docházkový a HR systém Alveno zjednodušuje každodenní administrativu a šetří to nejcennější, co máte… Váš čas! Místo nekonečného papírování se pak můžete soustředit na strategické činnosti, budování firemní kultury a employer branding. Prostě na věci, které přinášejí skutečnou hodnotu. Připojte se k nám a zjistěte, proč je čas to nejcennější, co máte, a jak jej využít efektivněji a smysluplněji. A pokud zůstane čas, můžeme probrat i nějaké tipy na budování firemní kultury.

11:05 - 12:45 Konzultace & networking

 

Přeskočit na hlavní navigaci


Doplňková navigace sekce: Události